Ο Βαλεντίνο Ρόσι φοράει σπέσιαλ κράνος προς τιμήν του Τότι

Πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το "αντίο" του Φραντσέσκο Τότι στην αγαπημένη του Ρόμα, ο θρύλος του Moto GP Βαλεντίνο Ρόσι θα τον τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο (PHOTOS).

Ο Βαλεντίνο Ρόσι φοράει σπέσιαλ κράνος προς τιμήν του Τότι

H φιέστα που διοργανωσε η Ρόμα για να αποχαιρετήσει τον Φραντσέσκο Τότι στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των "τζαλορόσι" συγκίνησε όχι μόνο τους οπαδούς της αλλά και εκείνους άλλων ομάδων και τρανή απόδειξη είναι ένας από τους πλέον διάσημους φανς της Ίντερ.

Αναφερόμαστε στον Βαλεντίνο Ρόσι, με τον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μoto GP να φοράει αυτό το Σαββατοκύριακο ένα ξεχωριστό κράνος για να τρέξει στο " Gran Premio d'Italia", κράνος που είναι εμπνευσμένος από τον καπιτάνο της Ρόμα.

"Mo je faccio er cucchiaio" (Κάνω και εγώ εκτέλεση με λόμπα), αναφέρει η φράση που είναι γραμμένη στο εσωτερικό του κράνους, που συνοδεύει εικόνα του Ρόσι που θυμίζει τον Τότι πριν εκτελέσει το περίφημο πέναλτι στον ημιτελικό του Euro 2000 με την Ολλανδία ενώ υπάρχει στο εξωτερικό μέρος του κράνους η φράση "Un capitano, c'e solo un capitano" ("Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός).

"Ευχαριστώ Βαλεντίνο Ρόσι, καλή επιτυχία για την Κυριακή! Είμαστε όλοι μαζί σου!", ήταν το άμεσο μήνυμα-απάντηση του Τότι μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Ρόσι φρόντισε πάντως να συγκινήσει ακόμα περισσότερο το κοινό καθώς για να τιμήσει τη μνήμη του Νίκι Χέιντεν, του Αμερικανού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο Moto GP που άφησε την τελευταία του πνοή στις 22 Μαΐου (χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο με τους φίλους του για προπόνηση), δίπλα στο ιστορικό "46" έβαλε στάμπα και το "69", νούμερο με το οποίο έτρεχε ο Τεξανός.

Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK