Μοϊκάνα τέλος για θρησκευτικούς λόγους!

Ο πρώην επιθετικός της Σάντερλαντ, Ασαμόα Τζιάν, βρέθηκε ένοχος εξαιτίας του μαλλιού του, το οποίο αντιβαίνει στις αρχές του Ισλαμισμού.

Ο Ασαμόα Τζιάν είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, λόγω του περάσματος του από την Ουντινέζε (2003-2008), τη Ρεν (2008-2010) και τη Σάντερλαντ (2010-2012). Ο Γκανέζος επιθετικός βγάζει πλέον το ψωμί του στην Αραβική Λίγκα, στην Αλ Αχλί.

Ο 31χρονος λοιπόν, πέρα από την κατιούσα που φαίνεται να παίρνει η καριέρα του, είναι ένας από τους 46 παίκτες που έχουν παραβεί τους κανόνες της Αραβικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για μη αποδεκτά ... κουρέματα.

Ο Τζιάν προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της μοικάνας του, στο πρόσφατο κύπελλο Αφρικής, όπου εκπροσωπούσε την Γκάνα ως αρχηγός. Για την ιστορία, η Γκάνα, έχασε από τους μετέπειτα νικητές Καμερουνέζους με 2-0 στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός που βρίσκεται ως δανεικός στην Αλ Αχλί από την Σανγκάη SIPG, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Ρέντινγκ τον περασμένο Σεπτέμβριο, καλείται να αλλάξει σύντομα... κουρέα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.