Στον τελικό με ήρωα τον Ουάρντα η Αίγυπτος

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Αμρ Ουάρντα ευστόχησε στην τελευταία εκτέλεση πέναλτι της Αιγύπτου, η οποία επικράτησε 4-3 της Μπουρκίνα Φάσο και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Στον τελικό με ήρωα τον Ουάρντα η Αίγυπτος

Στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής προκρίθηκε η Αίγυπτος, η οποία επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι της Μπουρκίνα Φάσο (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Τα γκολ για τις δύο ομάδες στο 90λεπτο πέτυχαν ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 68' και ο Αριστίντ Μπανσέ στο 73'.

Ο ήρωας για την ομάδα του πρώην τεχνικού του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ,Αμρ Ουάρντα, καθώς πέτυχε το πιο κρίσιμο πέναλτι, το 5ο. Να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος είναι πολυνίκης του θεσμού με 7 τρόπαια σε 8 τελικούς και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Καμερούν - Γκάνα.

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ: Κοφί, Γιαγκό, Νταγιό, Μπακαρί Κονέ, Γιακουμπά Κουλιμπαλί, Αμπντού Ραζάκ Τραορέ (80' Ντιαουαρά), Καμπορέ, Ιμπραΐμ Τουρέ, Μπερτράν Τραορέ, Νακουλμά, Μπανσέ (103' Αλέν Τραορέ).

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Ελ Χανταρί, Ελ Μοχαμαντί (107' Ελ Μοχαμαντί), Γκαμπρ, Χεγκαζί, Φατχί, Χαμέντ, Ελ Σαΐντ, Ιμπραχίμ Σαλάχ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Τρεζεγκέ (85' Σομπχί), Καχραμπά (74' Ουάρντα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK