Ορδές των οπαδών της Αλ Αχλί προκάλεσαν... αναβολή προπόνησης!

Ηταν τέτοιο το πάθος και η επιθυμία των οπαδών της Αλ Αχλί να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους που τελικά προκάλεσαν την αναβολή της. Λογικό αφού το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά.

Να αναβάλλεις την προπόνηση επειδή βρέχει καταρρωκτωδώς να το καταλάβουμε. Επειδή οι παίκτες σου είναι τραυματίες επίσης. Αλλά να την αναβάλλεις διότι το γήπεδο στο οποίο προπονείσαι πλημμύρισε από κόσμο; Μη σου τύχει!

Ετυχε όμως την Τρίτη στην Αλ Αχλί η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με την Καζαμπλάνκα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αφρικής.

Οι οπαδοί της Αιγυπτιακής ομάδας έσπευσαν στο γήπεδο για να δώσουν μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες (1-1 το πρώτο ματς στην Αλεξάνδρεια) αλλά η αλήθεια είναι ότι το παράκαναν!

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, βλέποντας ότι ο κόσμος στοιβαζόταν σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνία του γηπέδου πήραν την απόφαση να αναβάλλουν την προπόνηση έτσι ώστε να μην υπάρξουν θύματα.

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.