Πυροβολισμοί σε πούλμαν ομάδας με ένα νεκρό

Ένας νεκρός και έξι σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τυφλής επίθεσης που δέχθηκε πούλμαν ποδοσφαιρικής ομάδας. Ανακοίνωση στήριξης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αφρικής.

Ο εμφύλιος πόλεμος σε πολλές χώρες της Αφρικής έχει αφήσει τα σημάδια του στην καθημερινότητα των πολιτών. Κάπως έτσι το 2011 δημιουργήθηκε το κράτος του Νότιου Σουδάν, που κέρδισε την ανεξαρτησία του από το Σουδάν (μαζί και με άλλες περιοχές).

Η κατάσταση είναι τεταμένη στην ευρύτερη περιοχή, κι έτσι φτάσαμε στο κακό που συνέβη μέσα στην εβδομάδα. Ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελούνταν από νεαρούς παίκτες και βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο την ώρα που ταξίδευε με πούλμαν.

Ο οδηγός του οχήματος έπεσε νεκρός, ενώ έξι μέλη της αποστολής βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και πολλοί άλλοι είναι τραυματίες. Το γεγονός καταδίκασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αφρικής, στέλνοντας τη στήριξη της στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο δράσης διέφυγε, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέρα είχαμε το θάνατο άλλων έντεκα ανθρώπων σε μπαρ, την ώρα που παρακολουθούσαν μπάλα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!