Ο 100άρης Μέσι ορέγεται το Copa América

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Nación", o Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι ενώ έχει ζήσει υπέροχες στιγμές με την εθνική Αργεντινής, νιώθει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Ο 100άρης Μέσι ορέγεται το Copa América

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω ότι θα πανηγυρίσω έναν τίτλο με την Αργεντινή", δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι λίγες ώρες πριν από το 100ό του ματς με την εθνική ομάδα.

Στη συνέχεια ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είπε: "Σε αυτά τα 100 ματς αποκόμισα εκπληκτικές εμπειρίες, πραγματικά υπέροχες στιγμές. Είναι αξέχαστα όσα έχω ζήσει. Έχω βιώσει καταστάσεις που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως παίκτης, αλλά δυστυχώς χωρίς να έχω κατακτήσει κάποιον τίτλο".

Αναφερόμενος στο Copa América επεσήμανε: "Θα τα δώσω όλα για να κερδίσουμε το Copa América. Το αξίζουμε αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που μαχόμαστε. Προερχόμαστε από μία εκπληκτική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το αξίζουμε".

Σχετικά με την εκκίνηση της Αργεντινής στη διοργάνωση τόνισε: "Ήταν δύσκολη. Με τα λάθη μας κόντρα στην Παραγουάη χάσαμε δύο βαθμούς, ενώ η Ουρουγουάη ήταν πολύ επιθετική. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Αργεντινή παρατάσσεται πάντα για να παίξει ποδόσφαιρο.

Μετά από την ισοπαλία με την Παραγουάη, αποφασίσαμε να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας. Ξέρουμε αρκετά καλά ο ένας τον άλλον, πορευόμαστε μαζί και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Γνώριζα για τις σκληρές άμυνες των νοτιοαμερικανικών ομάδων. Κανένα πρόβλημα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK