Ο Ιγκουαΐν έχασε ξανά ΑΠΙΘΑΝΗ ευκαιρία

Η κατάρα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν συνεχίστηκε με ακόμα μία ευκαιρία σε τελικό που δεν χάνεται και η οποία κόστισε έναν τίτλο.

Ο Ιγκουαΐν έχασε ξανά ΑΠΙΘΑΝΗ ευκαιρία
Ιγκουαΐν-Μπράβο-Αργεντινή

Τρία στα τρία για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος διατήρησε την... κατάρα που τον συνοδεύει και για ακόμα έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης έχασε ευκαιρία που δεν συνάδει με το μέγεθός του.

Ο αρχισκόρερ της Serie A, ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που έφτασε τα 36 γκολ σε μία χρονιά, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στο 21ο λεπτό μετά από λάθος του Γκάρι Μεδέλ, πλάσαρε τον Κλαούντιο Μπράβο, ωστόσο η μπάλα κατέληξε δίπλα στο δοκάρι.

Η ευκαιρία αυτή έρχεται να πλαισιώσει το επίσης χαμένο τετ α τετ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 με αντίπαλο τη Γερμανία κι ενώ δεν υπήρχε σκορ μέχρι εκείνο το σημείο, καθώς και τον περσινό τελικό Κόπα Αμέρικα, όταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία από μεγάλη γωνία, αλλά μικρή απόσταση.

Σημειώνεται ότι σε εκείνον τον τελικό, απέτυχε να σημειώσει και πέναλτι στη σχετική διαδικασία, με τη Χιλή να κατακτά το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαΐν με Χιλή το 2016

Η ευκαιρία του Ιγκουαΐν κόντρα στη Χιλή το 2015

Το χαμένο πέναλτι του Ιγκουαΐν με τη Χιλή το 2015

Η ευκαιρία του Ιγκουαΐν με τη Γερμανία

Όλες οι χαμένες ευκαιρίες του Ιγκουαΐν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK