Ο Μέσι αρνήθηκε το βραβείο του MVP του Κόπα Αμέρικα

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε MVP του Κόπα Αμέρικα μετά το χαμένο τελικό της Αργεντινής κόντρα στη Χιλή, ωστόσο αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικής ιστοσελίδας.

Ο Μέσι αρνήθηκε το βραβείο του MVP του Κόπα Αμέρικα

Η Αργεντινή γνώρισε την ήττα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή, η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "minutouno", η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να δώσει το βραβείο του MVP του τουρνουά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως αρνήθηκε να το παραλάβει. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να... παραλειφθεί τελείως το βραβείο.

Το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως η επίσημη ιστοσελίδα του Κόπα Αμέρικα γνωστοποίησε τα βραβεία της διοργάνωσης, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνεται σε αυτά και εκείνο του MVP.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως πριν από την απονομή υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, καθώς ήταν προγραμματισμένη η ανάδειξη του MVP, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Δείτε τη στιγμή που αποσύρουν το βραβείο από το βάθρο της απονομής:

Υπενθυμίζεται πως στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι, η Αργεντινή ηττήθηκε και πάλι στον τελικό από την Γερμανία και ο σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, προκαλώντας... θύελλα αντιδράσεων.

Τα υπόλοιπα βραβεία του Κόπα Αμέρικα:

Fair Play: Εθνική ομάδα Περού

Καλύτερος τερματοφύλακας: Κλαούντιο Μπράβο

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Τζέισον Μουρίγιο

Πρώτος σκόρερ: Πάολο Γκερέρο, Εδουάρδο Βάργκας (4 γκολ έκαστος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK