Βραβεύτηκε για τις 100 συμμετοχές ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Τζαμάικα έφθασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Αργεντινής, με τους "αλμπισελέστε" να βραβεύουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Βραβεύτηκε για τις 100 συμμετοχές ο Μέσι

Κάθε λόγο να χαίρεται έχει ο Λιονέλ Μέσι. Με κεκτημένη ταχύτητα -μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με την Μπαρτσελόνα- πανηγύρισε με την Αργεντινή την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America και ο ίδιος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Αργεντινό σούπερ (5ος σε συμμετοχές και 2ος σκόρερ στα χρονικά της Αργεντινής), ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής που "σπάει" το φράγμα των 100 συμμετοχών. Οι "αλμπισελέστε" βραβεύσανε τον Μέσι με τιμητική πλακέτα, γιορτάζοντας παράλληλα και την πρόκριση στους "8", σε ένα τοπικό εστιατόριο της Χιλής.

"Απ' όταν ήμουν παιδί, το όνειρο μου ήταν να παίξω στην Αργεντινή. Χθες έφτασα τα 100 παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο περήφανο και συναρπαστικό από το να εκπροσωπώ την εθνική μου. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω για πολλά χρόνια ακόμη. Νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το κύπελλο", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Μέσι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Βραβεύτηκε για τις 100 συμμετοχές ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK