Λευκή ισοπαλία (0-0) για Μεξικό και Βολιβία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Μεξικό και της Βολιβίας για το Copa América 2015, με τη Χιλή να καταλαμβάνει μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο, την πρώτη θέση.

Λευκή ισοπαλία (0-0) για Μεξικό και Βολιβία

Το παιχνίδι κινήθηκε στη μετριότητα με το Μεξικό να απογοητεύει με την εμφάνισή του απέναντι σε μία από τις ασθενέστερες ομάδες του τουρνουά.

Η Βολιβία ήταν μάλιστα αυτή που θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο πρώτο μέρος καθώς είχε δοκάρι στην κοντινή προβολή του Πεδριέλ στο 14ο λεπτό. Το Μεξικό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ραούλ Χιμένες, ο οποίος στο 67' αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά, ενώ απείλησε ξανά με τον Βουόσο στο 83' σε φάση διαρκείας.

Οι συνθέσεις:

Μεξικό (5-3-2): Χοσέ Κορόνα, Φλόρες, Αγιάλα, Ράφα Μάρκες (64' Ακίνο), Ντομίνγκες, Αλντρέτε, Μεδίνα (81' Μόντες), Γκουέμες, Χεσούς Κορόνα, Εντουάρντο Ερέρα (61' Ραούλ Χιμένες), Βουόσο.

Βολιβία: Κινιόνες, Ουρτάδο, Ράλδες, Σεντένο, Μοράλες, Ντάνι Μπεχαράνο, Τσουμασέρο, Σμέντμπεγκ-Ντάλενσε, Κάμπος (71' Εσκομπάρ), Πεδριέλ (85' Μάρβιν Μπεχαράνο), ΜΜ Μορένο.

Η βαθμολογία

Χιλή 3 2-0

Βολιβία 1 0-0

Μεξικό 1 0-0

Ισημερινός 0 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK