Νίκη-πρωτιά για την Αργεντινή

Η Τζαμάικα προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, ωστόσο η Αργεντινή κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να πάρει τη νίκη, έστω και με το ισχνό 1-0, η οποία της έδωσε την πρωτιά στον Β' όμιλο του Copa América 2015. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της "αλμπισελέστε" ο Ιγκουαΐν.

Νίκη-πρωτιά για την Αργεντινή

Η Αργεντινή ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι με την Τζαμάικα, με τον Ντι Μαρία να τροφοδοτεί στο 11ο λεπτό τον Ιγκουαΐν μέσα στην περιοχή, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε και νίκησε τον Μίλερ για το 1-0.

Ο Λιονέλ Μέσι που συμπλήρωσε 100 διεθνείς συμμετοχές και η παρέα του, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα στη συνέχεια, όμως τόσο ο Ντι Μαρία όσο και ο Ιγκουαΐν σημάδεψαν από μία φορά τα δοκάρια της εστίας των Τζαμαϊκανών.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Γκαράι, Ντεμιτσέλις, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (59' Ρομπέρτο Περέιρα), Μέσι, Ντι Μαρία (84' Λαμέλα), Ιγκουαΐν (72' Τέβες).

Τζαμάικα: Μίλερ, Μαριάπα, Χέκτορ (71' Τέιλορ), Μόργκαν, Λόρενς, Όστιν, Γουότσον, ΜακΚλίρι, Λάινγκ (71' Ντόκινς), ΜακΆναφ, Μπράουν (78' Μπαρνς).

Η βαθμολογία

Στα της βαθμολογίας η Αργεντινή που συγκέντρωσε 7 βαθμούς προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο, η Παραγουάη πήρε το "εισιτήριο" για τα νοκ-άουτ μέσω της 2ης θέσης, συγκεντρώνοντας 5 βαθμούς, ενώ προκρίθηκε και η Ουρουγουάη που συγκέντρωσε 4 βαθμούς, ως καλύτερη 3η.

Αναλυτικά (σε 3 αγώνες)

1. Αργεντινή 7 (4-2)

2. Παραγουάη 5 (4-3)

3. Ουρουγουάη 4 (2-2)

4. Τζαμάικα 0 (0-3)

Διαβάστε ακόμη:

Ισοπαλία με κερδισμένη την... Αργεντινή

News 24/7

24MEDIA NETWORK