Νίκη της Βενεζουέλας επί της Κολομβίας με βασικό τον Βάργκας

Η Βενεζουέλα άρχισε με το "δεξί" της υποχρεώσεις της στο Copa America, επικρατώντας με 1-0 της Κολομβίας, χάρη στο γκολ του Σάλομον Ροντόν στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Καλή εμφάνιση από τον Ρόναλντ Βάργκας.

Νίκη της Βενεζουέλας επί της Κολομβίας με βασικό τον Βάργκας

Η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa America, επικρατώντας με 1-0 της Κολομβίας. Οι παίκτες του Νόελ Σανβισέντε ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη του Ρόναλντ Βάργκας στο 27ο λεπτό του αγώνα. Ο 29χρονος άσος, που βρίσκεται μία "ανάσα" από την ΑΕΚ, βγήκε τετ α τετ με τον Νταβίντ Οσπίνα, έκανε το πλασέ, αλλά ο Κολομβιανός τερματοφύλακας του αρνήθηκε το γκολ με μία εξαιρετική επέμβαση. Παρόλα αυτά, ο Βάργκας έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Βενεζουελάνοι είχαν την υπεροχή και είδαν την πίεση τους να αποδίδει καρπούς στο 60', όταν ο Σάλομον Ροντόν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα για το 1-0. Η Κολομβία προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 78ο λεπτό με τον Χάμες Ροντρίγκες, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Άλεν Μπαρόχα, αλλά τελικό σφύριγμα βρήκε τη Βενεζουέλα να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις

Κολομβία: Οσπίνα, Ζουνίγκα, Ζαπάτα, Μουρίγιο, Αρμέρο (82' Μαρτίνες), Κουαδράδο, Σάντσες (65' Καρντόνα), Βαλέντσια, Ροντρίγκες, Φαλκάο, Μπάκα (72' Γκουτιέρες)

Βενεζουέλα: Μπαρόχα, Ροζάλες, Βισκαρόντο, Τιούνες, Αμορεμπιέτα, Σέιχας (75' Λουσένα), Ρινκόν, Αράνγκο (86' Σισέρο), Βάργκας (80' Γκονζάλες), Ροντόν, Γκιέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK