Η Χιλή σκόρπισε με 7-0 το Μεξικό

Με μαγική εμφάνιση οι Χιλιανοί σκόρπισαν τους Μεξικανούς επικρατώντας με 7-0 σε αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα. Πρόκριση και για Αργεντινή μετά το 4-1 επί της Βενεζουέλας.

Η Χιλή σκόρπισε με 7-0 το Μεξικό

Η Χιλή βρέθηκε σε σούπερ βραδιά και τιμώρησε αυστηρά το Μεξικό, επικρατώντας με 7-0 στον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η κάτοχος του τίτλου εξέπληξε θεατές και αντιπάλους με τη συγκλονιστική εμφάνισή της και κατάφερε να φτάσει μια εμφατική και συνάμα ιστορική νίκη.

Κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Εντουάρντο Βάργκας ο οποίος πέτυχε 4 γκολ(44', 52', 57', 74'), μετά τα δύο που είχε πετύχει κόντρα στον Παναμά λίγες ημέρες νωρίτερα. Τα υπόλοιπα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο Πουτς στο 16' και στο 87' και Σάντσες στο 49'.

Η Χιλή θα αντιμετωπίσει στους "4" την Κολομβία.

Πρόκριση και για την Αργεντινή

Η Αργεντινή είχε επίσης εύκολο έργο απέναντι στη Βενεζουέλα της οποίας επικράτησε με 4-1 και πήρε επίσης την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ιγκουαΐν στο 8' και στο 28', με τον Μέσι να παίρνει τη σκυτάλη και να σκοράρει στο 60'. Για τη Βενεζουέλα μείωσε ο Ροντόν στο 70', με τον Λαμέλα να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 71'.

Στα ημιτελικά η Αργεντινή θα κοντραριστεί με τις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του Copa America 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK