Ο Μέσι επιτέθηκε στην ομοσπονδία Αργεντινής!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στην ομοσπονδία της Αργεντινής για μία καθυστέρηση.

Ο Μέσι επιτέθηκε στην ομοσπονδία Αργεντινής!
Μέσι-Αργεντινή

Τα... προβλήματά του αντιμετωπίζει ο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την εθνική Αργεντινής, έστω κι αν αυτά είναι συνηθισμένα για τους υπολοίπους ανθρώπους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταξίδεψε με καθυστέρηση από το Χιούστον στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Copa America κόντρα στη Χιλή και δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός.

Μάλιστα, ο αρχηγός της "αλμπισελέστε" επιτέθηκε στην ίδια την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του για την καθυστέρηση της πτήσης.

"Για μία ακόμα φορά περιμένοντας το αεροπλάνο για να φύγουμε για τον προορισμό μας. Τι καταστροφή είναι η AFA. Θεέ μου", ήταν το σχετικό μήνυμα στο instagram που συνόδευσε τη φωτογραφία με τον κολλητό του, Σέρχιο Αγκουέρο.

Η ΠΟ της Αργεντινής, πάντως, πέρασε στην... αντεπίθεση λίγο αργότερα, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι δεν φέρει ευθύνη γι' αυτήν την καθυστέρηση.

"Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αργεντινής ενημερώνει πως η πτήση που μεταφέρει την εθνική ομάδα στο Νιου Τζέρσεϊ αναχώρησε με καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών. Επίσης, η AFA επισημαίνει πως οι προγραμματισμένοι χρόνοι των μετακινήσεων σχεδιάζονται από τους διοργανωτές του Copa America Centenario".

News 24/7

24MEDIA NETWORK