Μέσι και Ντι Μαρία κοροϊδεύουν τον Μαρτίνο

Τι κι αν ο τεχνικός της Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, προειδοποιούσε τους παίκτες της ομάδας του για τις παγίδες που έκρυβε το ματς με την Παραγουάη, ο Λέο Μέσι και ο Άνχελ Ντι Μαρία έβαλαν τα γέλια με τα όσα άκουσαν και τελικά το "πλήρωσαν".

Μέσι και Ντι Μαρία κοροϊδεύουν τον Μαρτίνο

Αν και η Αργεντινή προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παραγουάη, οι "αλμπιρόχας" κατάφεραν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος και να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ των Βαλντές και Μπάριος.

Οι Αργεντίνοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο δεύτερο 45λεπτο, με πολλούς από τους παίκτες του "Τάτα" Μαρτίνο να νομίζουν ότι το παιχνίδι είχε "κλειδώσει". Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε VIDEO που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, οι Μέσι και Ντι Μαρία δεν δίστασαν να κοροϊδέψουν τον προπονητή τους, όταν αυτός τους έλεγε πως το ματς κρύβει παγίδες.

Αναλυτικά ο διάλογος

Μέσι: "Τι μας είπε στα αποδυτήρια;"

Ντι Μαρία: "Ότι το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο"

Και οι δύο: ( γέλια).

Βέβαια, άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως οι δύο παίκτες κορόιδευαν τα όσα τους είπε ο συμπαίκτης τους, Χαβιέ Μαστσεράνο, στη φυσούνα του γηπέδου. Όπως και να έχει πάντως, "πλήρωσαν" για την αλαζονεία τους...

Διαβάστε ακόμη:

Έκανε τη ζημιά στην Αργεντινή η Παραγουάη

Κακός οιωνός η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα για την Αργεντινή

News 24/7

24MEDIA NETWORK