Στην οδό Γερμανίας το ξενοδοχείο της Βραζιλίας

Η Γερμανία φαίνεται πως έχει στοιχειώσει του Βραζιλιάνους μετά το 7-1 του προηγούμενου Μουντιάλ, μιας και τους "ακολουθεί" ακόμα και στο Κόπα Αμέρικα. Διαβάστε το στόρι.

Στην οδό Γερμανίας το ξενοδοχείο της Βραζιλίας
luiz-brazil-germany.jpg

Αλησμόνητη έχει μείνει σε εκατομμύρια Βραζιλιάνους η νύχτα της 8ης Ιουλίου 2014, όταν και η εθνική τους ομάδα ηττήθηκε με το ταπεινωτικό 7-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Απ' ότι φαίνεται όμως η Γερμανία τους... "στοιχειώνει" και στο Κόπα Αμέρικα ένα χρόνο μετά, μιας και η αποστολή της Βραζιλίας διαμένει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Γερμανίας του Τεμούκο στη Χιλή!

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Κάρλος Ντούνγκα ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το εναρκτήριο ματς της ομάδας του κόντρα στο Περού, για το αν βλέπει το γεγονός αυτό σαν "κακόγουστο αστείο". Όσο για την απάντησή του; Αφοπλιστική!

"Δεν μας απασχολεί καθόλου. Αν γελάμε; Φυσικά, όπως όταν γελάσαμε τις προηγούμενες πέντε φορές που κερδίσαμε το Μουντιάλ".

Σημειώνουμε ότι η Βραζιλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα 2015 τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 00:30 ώρα Ελλάδας κόντρα στο Περού.

Διαβάστε ακόμη:

Κόπα Αμέρικα 2015: Ο απόλυτος οδηγός της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK