Η προετοιμασία για την επίθεση στο "Μπομπονέρα" (VIDEO)

Στη δημοσιότητα δόθηκε VIDEO, το οποίο αποκαλύπτει την προετοιμασία των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς, λίγα λεπτά πριν την επίθεση με σπρέι τοξικού αερίου στους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ.

Η προετοιμασία για την επίθεση στο "Μπομπονέρα" (VIDEO)

Την περασμένη εβδομάδα, ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ για τη φάση των "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες διεκόπη στο ημίχρονο, καθώς οι παίκτες των φιλοξενούμενων δέχθηκαν επίθεση με σπρέι τοξικού αερίου από οπαδούς των γηπεδούχων.

Το συγκεκριμένο γεγονός έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς αρχικά η δικαιοσύνη της Αργεντινής αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο "Μπομπονέρα", ενώ στη συνέχεια υπήρξε ταυτοποίηση 11 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο σκληροπυρηνικός οπαδός της Μπόκα, Αντιάν Ναπολιτάνο.

Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκε VIDEO το οποίο δείχνει την προετοιμασία των οπαδών, με τον Ναπολιτάνο να έχει αρχηγικό ρόλο στα επεισόδια.

Παράλληλα, στην Αστυνομία του Μπουένος Άιρες έδωσαν κατάθεση κι οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ, Πόνσιο, Κρανεβίτερ, Φούνες Μόρι, Βανχιόνε Πίρι και Τσιαρίνι.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK