Λουκέτο στο "Μπομπονέρα" λόγω των επεισοδίων στο Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ

Η Δικαιοσύνη της Αργεντινής αποφάσισε να βάλει λουκέτο επ' αόριστον στο "Μπομπονέρα", ;ύστερα από την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, με σπρέι πιπεριού.

Λουκέτο στο "Μπομπονέρα" λόγω των επεισοδίων στο Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ
© AFP/GETTY IMAGES

Ύστερα από τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη ρεβάνς του "superclasico" μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ για το Copa Libertadores, η αργεντίνικη δικαιοσύνη προχώρησε στο κλείσιμο του "Μπομπονέρα".

Το ματς, που διεξήχθη ξημερώματα Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), διεκόπη μετά την επίθεση με σπρέι πιπεριού από οπαδούς των γηπεδούχων προς τους παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο εισαγγελέας του Μπουένος Άιρες, Μάρτιν Οκάμπο, εξήγησε την απόφαση συμπληρώνοντας ότι "οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό που έκαναν".

Αν και πιστεύεται ότι η χημική σύνθεση του σπρέι είχε ως κύριο συστατικό το πιπέρι, συνεχίζονται οι αναλύσεις από τις φανέλες των ποδοσφαιριστών, της Ρίβερ Πλέιτ.

Την ίδια ώρα, ο γιατρός των "μιγιονάριος", Πέδρο Άνσινγκ, διαβεβαίωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι καλά στην υγεία των και με τη σωστή θεραπεία δεν θα έχουν καμία συνέπεια.

Διαβάστε ακόμα:

Διεκόπη το Μπόκα - Ρίβερ: Νύχτα ντροπής για το ποδόσφαιρο (PHOTOS+VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK