Όλα ανοιχτά για Ιντερνασιονάλ και Τίγκρες

Η Ιντερνασιονάλ επικράτησε με 2-1 της Τίγκρες στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Στο παιχνίδι της πρόκρισης παραμένουν και οι Μεξικανοί.

Όλα ανοιχτά για Ιντερνασιονάλ και Τίγκρες
Ιντερνασιονάλ - Τίγκρες

Φουριόζα μπήκε η Ιντερνασιονάλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τίγκρες για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βαλντίβια.

Η Τίγκρες κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, μειώνοντας στο σκορ με τον Αγιάλα στο 23ο λεπτό. Στην επανάληψη όμως, "έχασε" τον σκόρερ της με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 35 λεπτά.

Όπως είναι λογικό στα εναπομείναντα λεπτά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας κυρίως να κρατήσει το 2-1, που αφήνει ανοιχτές τις πιθανότητες πρόκρισης της στον τελικό. Η Ιντερνασιονάλ πίεσε, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ κι έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στο Μεξικό τα ξημερώματα (04:00 ώρα Ελλάδος) της Πέμπτης 23 Ιουλίου.

Ιντερνασιονάλ (4-4-2): Άλισον, Τζέφερσον, Ερνάντο, Κόστα, Γουίλιαμ, Ντουράντο, Ντ'Αλεσάντρο, Αρανγκίς, Βαλντίβια (85' Μόουρα), Νιλμάρ (63' Σάσα), Λόπες

Τίγκρες (4-3-1-2): Γκούζμαν, Χιμένες, Ζουνίνιο, Αγιάλα, Τόρες, Πισάρο, Αρεβάλο, Νταμ (60' Μπρισένο), Ακίνο, Σόμπις (86' Λούγκο), Ζινιάκ (90+1' Βινιέγκρα)

Διαβάστε ακόμη:

Βήμα τελικού για Ρίβερ Πλέιτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK