Ο... αφηνιασμένος Σκόκο δηλώνει ότι λατρεύει την πίεση στη Ρίβερ

Λίγες ημέρες μετά το έπος της Ρίβερ στο Copa Libertadores χάρη στα πέντε του γκολ ο Νάτσο Σκόκο μίλησε με καμάρι για το κατόρθωμά του, τονίζοντας πως έχει μάθει να ζει στην πίεση!

Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello)
Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από το εξωπραγματικό 8-0 της Ρίβερ Πλέιτ επί της Βίλστερμαν που την έστειλε στην επόμενη φάση του Copa Libertadores χάρη στα πέντε γκολ του Νάτσο Σκόκο (οι "εκατομμυριούχοι" είχαν χάσει 3-0 στο πρώτο ματς) και στην Αργεντινή μιλούν ακόμα για το μοναδικό επίτευγμα του άλλοτε άσου της ΑΕΚ.

Υπήρχαν βέβαια και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για "στημένο" αγώνα ωστόσο έγιναν άμεσα διαψεύσεις ενώ από την πλευρά του ο Σκόκο μίλησε on air για τη μεγάλη του βραδιά με τη φανέλα της ομάδας του Μπουένος Άιρες και για το φορτίο που δέχτηκε να σηκώσει μετά την πώληση του Λούκας Αλάριο στην Λεβερκούζεν.

"Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μειώσουν αυτό που κάναμε, ήταν κάτι μεγάλο και σημαντικό αλλά η χαρά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Μου αρέσει η πίεση στην Ρίβερ και αισθανόμουν την ανάγκη μέσα από το παιχνίδι μου να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς στην Βολιβία", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ, για να προσθέσει:

"Από τη στιγμή που έφυγε ο Αλάριο είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις, δεν έχω πρόβλημα να είμαι ο αντικαταστάτης του. Δεν έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως παίκτες αλλά θέλω να προσφέρω και εγώ όσο γίνεται περισσότερο στην ομάδα".

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ:

Photo Credits: AP Photo/Gustavo Garello

News 24/7

24MEDIA NETWORK