"Θα επιστρέψει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι"

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "La Nacion", ο Λιονέλ Μέσι θα ανακαλέσει την απόφασή του και θα επιστρέψει στην εθνική Αργεντινής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας!

"Θα επιστρέψει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι"

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποσυρθεί απ' την εθνική Αργεντινής μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και αποτέλεσε πρώτο θέμα παγκοσμίως για αρκετές ημέρες.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Copa America Centenario, όπου βρήκε την Αργεντινή να ηττάται στα πέναλτι απ' τη Χιλή, μιλώντας μπροστά στις κάμερες τόνισε πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας, "κουρασμένος"από την προσπάθειά του να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την πατρίδα του.

"Δεν μπορώ άλλο μετά από τέσσερις τελικούς (σ.σ. Μουντιάλ 2014, Copa America 2007, 2015, 2016) . Πιστεύω ότι έχω πάρει την απόφασή μου. Παίρνω την απόφαση για μένα και για πολύ κόσμο που το επιθυμεί αυτό. Πάλεψα τόσο σκληρά, αλλά φεύγω χωρίς να τα έχω καταφέρει", είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της αργεντίνικης εφημερίδας " La Nacion", ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα ανακαλέσει την απόφασή του και θα επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ

"Θα επιστρέψει και έχει ήδη βλέψεις για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018", ήταν η ατάκα του πρώην συμπαίκτη του, με τον οποίο ο 29χρονος συνυπήρξε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα. Όπως είναι λογικό, ο ποδοσφαιριστής δεν κατονομάζεται, όμως το δημοσίευμα αναφέρει πως συνομίλησε με τον Μέσι λίγο μετά τη λήξη του χαμένου τελικού, όπου και του εκμυστηρεύτηκε την απόφαση για... come back.

Βέβαια, η επιστροφή δεν αναμένεται άμεσα, αφού όπως τονίζεται ο Αργεντινός δεν πρόκειται να βρίσκεται στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με Ουρουγουάη και Βενεζουέλα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όλα θα εξαρτηθούν απ' τις διαθέσεις του ενόψει των αγώνων με Περού, Παραγουάη, Βραζιλία και Κολομβία, οι οποίοι θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2016. Πιθανότατα σε μία απ' τις δύο κλήσεις πρόκειται να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Του έχουμε εμπιστοσύνη. Πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο. Εμπιστεύομαι τη σιωπή του. Αγαπάει την εθνική ομάδα και θέλει να δώσει τα πάντα για τη χώρα του", ήταν το σχόλιο του Μαρσέλο Ντ' Αντρέα, γυμναστή και φίλου του Λιονέλ Μέσι στα μέσα της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΟΚ! Σταματάει ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής!
Σάλος με Μέσι στο twitter!

News 24/7

24MEDIA NETWORK