Καρδιακή προσβολή ο Κοντρέρας!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στην Βολιβία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση των συναδέλφων του. Δείτε videos.

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα, στο πλαίσιο έκθεσης στην Βολιβία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα.

Δείτε σε videos το περιστατικό:

 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eju.tv, o τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας Πέδρο Ίγκα έδωσε το "φιλί της ζωής" στον 37χρονο, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο.

Με δηλώσεις των γιατρών σε Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, γίνεται σαφές ότι ο Χιλιανός έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Πέρασε η περιπέτεια για τον Κοντρέρας

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!