Διαιτητής χρησιμοποίησε για πρώτη φορά VIDEO σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Ιστορία γράφτηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αμερική, όπου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η χρήση VIDEO για τη διευκόλυνση του διαιτητή.

Η δεύτερη ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς τέθηκε αντιμέτωπη με τη δεύτερη ομάδα της Ορλάντο Σίτι για την τρίτη κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος σε μια αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας γράφτηκε ιστορία.

Συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό του αγώνα ένας από τους παίκτες των Ρεντ Μπουλς έπεσε στην περιοχή. Ο διαιτητής δεν ήταν σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση, αποσύρθηκε για λίγα λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου, είδε ξανά σε video τι έγινε και αμέσως μετά απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Ορλάντο Σίτι με κόκκινη κάρτα, σίγουρος πια για την απόφασή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...