Κοντά στην έξοδο ο Ροναλντίνιο από την Κερετάρο

Παρελθόν από το Μεξικό και την Κερετάρο αναμένεται να αποτελέσει ο Ροναλντίνιο.

Μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι σχέσεις του Ροναλντίνιο -τον τελευταίο καιρό- με την Κερετάρο και δη με τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Μανουέλ Βούσετιτς. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μεταξύ των δύο ανδρών, ήταν το τελευταίο περιστατικό όταν ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε από το γήπεδο την ώρα της αλλαγής του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο Ροναλντίνιο επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κερετάρο και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο ίδιο μήκος κύματος όμως φαίνεται πως βρίσκεται και η Μεξικάνικη ομάδα, με τον Βούσεσιτς να επιβεβαιώνει στην ουσία την διαφαινόμενη φυγή του "Ρόνι".

"Η παραμονή του Ροναλντίνιο θα εξαρτηθεί από πολλούς σημαντικούς παράγοντες και πράγματα. Έτσι όπως είναι όμως τα πράγματα τώρα, το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει μαζί μας", είπε 58χρόνος τεχνικός.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!