Στο Μεξικό για χάρη της Τίγκρες ο Ζινιάκ

Μια "ανάσα" από τη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση βρίσκεται η μεξικάνικη Τίγκρες, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον επιθετικό της Μαρσέιγ, Αντρέ Πιερ Ζινιάκ. Διαβάστε το ποσό που θα πάρει ο Γάλλος.

Στο Μεξικό για χάρη της Τίγκρες ο Ζινιάκ

Η μεξικάνικη Τίγκρες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό, Αντρέ Πιερ Ζινιάκ που μένει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και ετοιμάζεται να τον ανακοινώσει επίσημα ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Ήδη ο παίκτης βρίσκεται στο Μεξικό, ενώ όπως ενημέρωσε και επίσημα μέσω twitter η πρώην ομάδα του Πουλίδο, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης (18/6) και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή.

Όσον αφορά τις αποδοχές του, αναμένονται να αγγίξουν τα 4.000.000 ευρώ ετησίως κάνοντάς τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του μεξικάνικου πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως το όνομα του Γάλλου επιθετικού είχε "ακουστεί" και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Να σημειωθεί τέλος πως η Τίγκρες έχει κάνει γερό μπάσιμο στη μεταγραφική αγορά καθώς πέρα από τον Ζινιάκ έχει ήδη αποκτήσει και τον Νιγηριανό επιθετικό, Ικετσούκβου Ούτσε που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η κίνηση της Τίγκρες να αποκτήσει τον Ζινιάκ σχολιάστηκε έντονα μέσω twitter:

News 24/7

24MEDIA NETWORK