Αργεντινός τερματοφύλακας έπαθε... Κοστάντζο!

Γκάφες στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές. Τερματοφύλακες να δίνουν λάθος πάσα, να προσπαθούν να κάνουν ντρίμπλα στον αντίπαλό τους ή να μην συγκρατούν την μπάλα και να βάζουν μόνοι τους αυτογκόλ. Τι γίνεται όμως, όταν το σκορ είναι 2-2 και το ματς είναι στις καθυστερήσεις; (VIDEO)

Αργεντινός τερματοφύλακας έπαθε... Κοστάντζο!

Ο τερματοφύλακας είναι μία θέση για... γερά νεύρα στο ποδόσφαιρο. Άλλες φορές δε θα χρειαστεί να επέμβει καθόλου στο ματς, άλλες θα είναι καταλυτικός με τις επεμβάσεις του κι άλλες θα τα κάνει... θάλασσα!

Κι άλλες φορές θα βρεθεί στην θέση του κίπερ της Πουέμπλα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (8/4), Πουέμπλα και Σίβας ήταν ισόπαλες 2-2, και το παιχνίδι έδειχνε πως θα έληγε έτσι αφού είχε φτάσει στις καθυστερήσεις.

Μετά από μία πετυχημένη απόκρουση, ο πορτιέρε της Πουέμπλα, Κριστιάν Καμπεστρίνι, έστρωσε την μπάλα για να δώσει γρήγορα συνέχεια στον αγώνα. Ο... αθεόφοβος όμως από την βιασύνη του δεν πρόσεξε τον παίκτη της Σίβας που ήταν πίσω του, με αποτέλεσμα αυτός να του κλέψει την μπάλα και να χαρίσει στο τελευταίο λεπτό τη νίκη στην ομάδα του!

Δείτε την απίστευτη γκάφα του τερματοφύλακα:

Οι παίκτες της Σίβας πρέπει να... του ανάψουν ένα κεράκι στην επιστροφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK