Ο διαιτητής έκανε θέατρο και "χάρισε" το VIDEO της χρονιάς

Έχουμε δει ποδοσφαιριστές να κάνουν θέατρο, αλλά διαιτητές; Κι όμως ένας ρέφερι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος... δημιούργησε αυτό το ΕΠΟΣ προκειμένου ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί (VIDEO).

Ο διαιτητής έκανε θέατρο και "χάρισε" το VIDEO της χρονιάς

Οι διαιτητές του αγώνα πολλές φορές διχάζουν με τις αποφάσεις τους. Άλλες φορές το φίλαθλο κοινό τους ζητωκραυγάζει γιατί είναι σωστοί, άλλες φορές θέλει να τους... λιντσάρει λόγω των λανθασμένων αποφάσεών τους. Τι να πουν και οι οπαδοί της Βάσκο Ντα Γκάμα μετά από αυτό που έπαθαν;

Στο ντέρμπι του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, η Φλαμένγκο φιλοξενούσε τη Ντα Γκάμα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 16', αλλά το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και το... καλύτερό τους.

Σε μία περίεργη φάση, ο γνωστός για τη θητεία του στη Σεβίλλη Λουίς Φαμπιάνο, κάνει φάουλ και ο διαιτητής τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος φορ πηγαίνει κοντά του για να του ζητήσει το λόγο και η κάμερα τον δείχνει να τον πλησιάζει πολύ κοντά.

Στη συνέχεια ο ρέφερι έκανε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα με τον 36χρονο να την "πληρώνει" και να αντικρίζει και δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ίδιο λεπτό!

Η αποβολή φαίνεται πως στοίχισε στην ομάδα, που δέχτηκε δύο γκολ αμέσως μετά, αλλά κατάφερε να πάρει το Χ με πέναλτι στο 95'!

Δείτε την απίστευτη φάση:

Ο Λουίς Φαμπιάνο δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνεται για τα καμώματά του, αφού έχει μείνει αξέχαστος στο φίλαθλο κοινό ο άγριος καυγάς του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντιόγκο την εποχή που έπαιζε στη Σεβίλλη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK