Πρόεδρος Νιούελς: "Δεν πωλείται ο Σκόκο"

Ο πρόεδρος της Νιούελς, Εντουάρδο Μπερμούδες, μίλησε για τους.. φευγάτους παίκτες της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως ο Νάτσο Σκόκο δεν είναι προς πώληση. Ποιο... παράθυρο άφησε ανοιχτό.

Το πρωτάθλημα Αργεντινής βρίσκεται σε εξέλιξη με την Νιούελς να δίνει μάχη για τον τίτλο, όμως να έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έτσι, σε λίγες εβδομάδες είναι πιθανό να χάσει κάποια από τα μεγάλα ονόματα, εκ των οποίων και ο Νάτσο Σκόκο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Νιούελς ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει στην ομάδα τον Μάξι Ροντρίγκες, ενώ για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ τόνισε πως δεν είναι στις προθέσεις του να τον πουλήσει.

"Δεν πωλείται, ενώ δεν έχουμε και προτάσεις για τον παίκτη", είπε αρχικά και συνέχισε: "Πρέπει όμως να μιλήσουμε μαζί του για να δούμε τι θέλει". Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για πώληση ποδοσφαιριστών από την Νιούελς, με σκοπό να μειωθούν τα έξοδα και να αναδειχθούν νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!