Αποκάλυψη: Βέτο Μέσι για να μην παίζει στην εθνική ο Ικάρντι!

Είναι δυνατόν; Σύμφωνα με αποκάλυψη τηλεοπτικής εκπομπής, ο λόγος που δεν καλείται ο Μάουρο Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής είναι επειδή αυτό αποτελεί επιθυμία του Λιονέλ Μέσι!

Αποκάλυψη: Βέτο Μέσι για να μην παίζει στην εθνική ο Ικάρντι!

Η εθνική Αργεντινής πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και πολλοί είναι πλέον οι φίλοι της "αλμπισελέστε" που ζητούν να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Μάουρο Ικάρντι: ένας παίκτης που μετράει 63 γκολ σε 129 παιχνίδια της Serie A (58 σε 114 επίσημα ματς με την Ίντερ) αλλά που έχει φορέσει μόνο μία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, και αυτό το 2013!

Σύμφωνα πάντως με την τηλεοπτική εκπομπή του Fox Sports "Debate Final", o Ικάρντι δεν πρόκειται να κληθεί ούτε στο μέλλον από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ενγκάρντο Μπάουσα και τα αίτια δεν είναι αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά.

Αποκάλυψη: Βέτο Μέσι για να μην παίζει στην εθνική ο Ικάρντι!

Αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο Ικάρντι είναι παντρεμένος με την Γουάντα Νάρα, την πρώην σύντροφο του Μάξι Λόπες (οι δύο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι, με τον Μάξι Λόπες να κατηγορεί τον αρχηγό της Ίντερ πως του... έκλεψε τη γυναίκα), με τη σχέση αυτή να μην "εγκρίνεται" από πολλούς νυν άσους της εθνικής Αργεντινής.

Ένας μάλιστα από αυτούς είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όχι μόνο έχει πάρει θέση υπέρ του (άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα πριν 10 χρόνια) Μάξι Λόπες αλλά έχει θέσει και βέτο -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ώστε να μην κληθεί ο Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής.

Αποκάλυψη: Βέτο Μέσι για να μην παίζει στην εθνική ο Ικάρντι!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό το σενάριο ανταπροκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις Μαραντόνα κατά Ικάρντι από τη Ρώμη, με τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής να τον χαρακτηρίζει "προδότη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK