Προκρίθηκε, αλλά είχε μία μεγάλη απώλεια η Αργεντινή

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής πήρε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως οι πανηγυρισμοί των φίλων της "αλμπισελέστε" κράτησαν... λίγο. Αυτό γιατί με τη λήξη του αγώνα είχαν μία μεγάλη... απώλεια.

Argentina's Javier Mascherano, left, talks with Argentina's Lionel Messi as they leave the pitch on halftime during their 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Fernando Vergara)
Mascherano messi argentina AP IMAGES

Έστω και την τελευταία αγωνιστική η Αργεντινή κατάφερε και πήρε ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας. Μπορεί βέβαια να τα... χρειάστηκε, αφού το Εκουαδόρ προηγήθηκε στο σκορ, όμως ο Λιονέλ Μέσι ήταν αποφασισμένος και με τρία δικά του γκολ έφερε την ανατροπή-πρόκριση.

Οι φίλαθλοι της "αλμπισελέστε" ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, όμως λίγο αργότερα... κόπασαν όταν άκουσαν τις δηλώσεις του αφανή ήρωα της ομάδας, Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο έμπειρος αμυντικός της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας θα σταματήσει από την εθνική ομάδα, σε ηλικία 34 ετών. Προτού το πει βέβαια αποθέωσε τον Μέσι!

"Ο Μέσι ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και όταν το... έχεις, τότε μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Ελπίζω να τον βοηθήσουμε στην Ρωσία. Μας αρέσει και θέλουμε να τον βοηθάμε πάντα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έχουμε το δικαίωμα στο όνειρο. Είναι ένα παγκόσμιο κύπελλο και θυμόμαστε πως παίξαμε στην Βραζιλία. Πρέπει να δουλέψουμε αυτούς τους επτά-οκτώ μήνες για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα".

Κλείνοντας πέταξε την... βόμβα:

"Για πολλούς αυτό θα ήταν το τέλος μου, όμως δόξα τω Θεώ τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Εάν πάω στην Ρωσία, τότε θα τελειώσω από την Αργεντινή. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο".

AP Photo/Fernando Vergara

News 24/7

24MEDIA NETWORK