Αυτός ο οπαδός της Ρίβερ προκαλεί το θαυμασμό όλων μας!

Ο Χοσέ Ρικάρδο Γκαγιέγο ούτε βλέπει ούτε ακούει όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να χάνει ματς της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ. Δείτε το VIDEΟ και θα καταλάβετε για τι δύναμη ψυχής μιλάμε.

Αυτός ο οπαδός της Ρίβερ προκαλεί το θαυμασμό όλων μας!

Όταν κάποιος άνθρωπος έχει τόσο μεγάλη αγάπη και αδυναμία στην ομάδα της καρδιάς του, τίποτα δεν είναι σε θέση να τον σταματήσει, ακόμα και αν αυτό το "τίποτα" επηρεάζει σημαντικά τη ζωή του.

Αναφερόμαστε στον Χοσέ Ρικάρντο Γκαγιέγο, του οποίου η ιστορία έχει γίνει γνωστή εδώ και μερικά 24ωρα μέσω των αργεντίνικων ΜΜΕ, με τον εν λόγω φίλαθλο να έχει χάσει την ακοή του απο την τρυφερή ηλικία των 9 ετών και την ακοή του στην εφηβεία (όταν ήταν 15) αλλά να εξακολουθεί να είναι κοντά στο ποδόσφαιρο μέσω της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ.

Στο στάδιο "Μονουμεντάλ", έδρα της ομάδας του Μπουένος Άιρες, είναι ο μοναδικός θεατής που έχει την πλάτη του στραμμενη προς τον αγωνιστικό χώρο, με τον Χοσέ να καταφέρνει να "δει" και να "ακουσει" τα παιχνίδια χάρη στη βοήθεια διερμηνέα.

Το όνομα του διερμηνέα είναι Θέσαρ Ντάσα και αυτό που φροντίζει είναι να μπορεί να παρακολουθεί το παιχνίδι ο φίλος των "εκατομμυριούχων" παρά τις δυσλειτουργείες που υπάρχουν όσον αφορά στην ακοή και στην όρασή του.

Ο ΦΑΝ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK