Γιατί τα πήραν με τον Τέβες στην Μπόκα

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Αργεντινή από την Κίνα με... γεμάτες τσέπες ο Κάρλος Τέβες και κατάφερε ήδη να φέρει στα όριά της τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, αφού έκανε του κεφαλιού του για ακόμα μία φορά.

Carlos Tevez attends a press conference during his presentation as a new member of the Boca Juniors soccer team in Cardales, Argentina, Tuesday, Jan. 9, 2018. Tevez joins Boca Juniors for a third time in his career. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Carlos Tevez attends a press conference during his presentation as a new member of the Boca Juniors soccer team in Cardales, Argentina, Tuesday, Jan. 9, 2018. Tevez joins Boca Juniors for a third time in his career. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP IMAGE

Ο Κάρλος Τέβες μπορεί να έχει εγκαταλείψει εδώ και τρία χρόνια το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, αγωνιζόμενος πλέον στην Αργεντινή και τη Μπόκα Τζούνιορς. Και όχι μόνο στη Μπόκα απ' ότι φαίνεται.

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους θα μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που αγωνιζόταν, όχι στο Λα Μπομπονέρα, αλλά... στη φυλακή.

Πως βρέθηκε όμως να παίζει μπάλα σε σωφρονιστικό ίδρυμα; Το μυστήριο έρχεται να λύσει ο αδερφός του Τέβες, Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες.

Ο Μαρτίνες είναι ετεροθαλής αδερφός του Αργεντινού επιθετικού και βρίσκεται εδώ και περίπου οκτώ χρόνια στη φυλακή, από τα δεκαέξι συνολικά έτη που πρέπει να εκτίσει, κατηγορούμενος για ληστεία.

Συγκεκριμένα, το 2010 επιτέθηκε σε ένα τεθωρακισμένο βαν, όμως το σχέδιό του δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελε με τον ίδιο πλέον να διοργανώνει αγώνες... στη στενή.

Στον αγώνα πήρε μέρος και ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα, αποκομίζοντας σε αυτά τα είκοσι λεπτά που διήρκησε η αναμέτρηση, έναν μυικό τραυματισμό, "τρελαίνοντας" τη διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου που έμαθε πρόσφατα... τα κατορθώματα του επιθετικού της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK