"Λευκή ισοπαλία" στο Super Clasico

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το clasico της Αργεντινής, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0. Δοκάρι στο 39' για τους "μιγιονάρος" με τον Σεμπαστιάν Ντριούσι.

"Λευκή ισοπαλία" στο Super Clasico

Σε ένα super clasico που δεν έλειπε η ένταση, οι μεγάλες ευκαιρίες και οι δυνατές μονομαχίες, η Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία στο "Μονουμεντάλ" και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικου πίνακα. Οι "μιγιονάρος" είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του. Κορυφαία στιγμή στο 39ο λεπτό, όταν η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Ντριούσι, καταλήγοντας στο δοκάρι του Οριόν.

"Λευκή ισοπαλία" στο Super Clasico

Στον αντίποδα, οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Γκιγέρμο Μπάρος Σκελότο στον πάγκο για πρώτη φορά αντί του Ροντόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, είχαν ως κύριο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάρλος Τέβες ανέβασε την απόδοσή του και μαζί ανέβηκε κι η υπόλοιπη ομάδα, όμως στο 75' ο σούπερ σταρ των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε, από πλεονεκτική θέση, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ρίβερ Πλέιτ (4-2-2-2): Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊδάνα, Μαμάνα, Βανχιόνι, Ντομίνγκο, Πόνσιο (73' Γκονσάλες), Ιγνάσιο Φερνάντες (68' Μαρτίνες), Ντριούσι (68' Αλόνσο), Μόρα, Αλάριο.

Μπόκα Τζούνιορς (4-3-1-2): Οριόν, Λεονάρντο Χάρα, Κάτα Ντίας, Ινσαουράλδε, Χόναταν Σίλβα, Γκάγκο, Πάμπλο Πέρες (80' Κολάσο), Μπεντανκούρ (60' Μελί), Παλάσιος (74' Τσάβες), Λοδέιρο, Τέβες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK