Δείτε σε LIVESTREAMING το Ρίβερ-Μπόκα στον Stoiximan.gr!

Η Αργεντινή στο πόδι! Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς στο "Στάδιο Μονουμεντάλ" σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ζωντανά σε LIVE STREAMING μετάδοση μέσω του Stoiximan.gr!

Δείτε σε LIVESTREAMING το Ρίβερ-Μπόκα στον Stoiximan.gr!

Το Superclasico μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής... παίζεται στον Stoiximan.gr!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε LIVE STREAMING μετάδοση την μεγάλη αναμέτρηση στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (11/12) και φυσικά να ποντάρετε σε κάποια από πολλά ειδικά στοιχήματα που υπάρχουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Μπόκα προέρχεται από ένα μεγάλο νικηφόρο σερί και θέλει να φύγει αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Ρίβερ. Στον Stoiximan.gr πάντως φαβορί είναι οι γηπεδούχοι με την απόδοση στο 2.70, η ισοπαλία που είναι αρκετά πιθανή βρίσκεται στο 3.05, ενώ το διπλό της φορμαρισμένης Μπόκα το βρίσκουμε στο 2.75. Με άλλα λόγια ένα άκρως.... ισορροπημένο ντέρμπι.

Συνήθως τα μεταξύ τους ματς κρίνονται στο πάθος και τη δύναμη και γι' αυτό το λόγο τα γκολ έρχονται με το... σταγονόμετρο. Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και σε όλες τις διοργανώσεις έχουμε δει μόλις τρία τέρματα, ενώ όλα ήρθαν under και 0-1 γκολ!

Το ενδεχόμενο να δούμε ακόμη ένα 0-1 γκολ στο Ρίβερ-Μπόκα το βρίσκουμε σε απόδοση 2.70 στον Stoiximan.gr, ενώ το under 2.5 γκολ πληρώνει 1.57!

Είστε έτοιμοι για το Superclasico;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Τα 10 καλύτερα γκολ σε Clásico

News 24/7

24MEDIA NETWORK