Διαιτητής έφαγε το ξύλο της αρκούδας στην Αργεντινή

Ο επαναληπτικός της Σαρμιέντο με την Σανσινένα για τις μικρές κατηγορίες της Αργεντινής δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οργισμένο πλήθος των γηπεδούχων, ανάμεσα τους και ποδοσφαιριστές, επιτέθηκαν στον διαιτητή της αναμέτρησης και τον ξυλοφόρτωσαν αγρίως (VIDEOS).

Μετά το δεύτερο γκολ της Σανσινένα στην έδρα της Σαρμιέντο τα πράγματα... αγρίεψαν. Οι γηπεδούχοι λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε "παίζεται" και στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 1-2.

Αμέσως ποδοσφαιριστές, οπαδοί και μέλη της Σαρμιέντο έπεσαν πάνω στον άτυχο ρέφερι και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.

Οι εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια είναι συγκλονιστικές:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...