Εμφύλιος στην Αργεντινή λόγω... Μαραντόνα

Δυο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έριξε... κεραυνούς κατά του προπονητή της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι, χαρακτηρίζοντας τον προδότη! Τι ζήτησε για τον Λιονέλ Μέσι.

Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP IMAGE

Η Αργεντινή πήρε με δυσκολία την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα το κλίμα ήταν κακό, λόγω της κόντρας μερίδας ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια.

Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη κόντρα εξακολουθεί να υπάρχει, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις που έχουν συζητηθεί.

"Άφήστε ήσυχο τον Μέσι. Ξέρουμε πως είναι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Δεν χρειάζονται οι συγκρίσεις. Σταμάτησε από την Εθνική και ουσιαστικά η απόφαση δεν ήταν δική του, αλλά του προέδρου! Αυτός είχε την ευθύνη", είπε ο Ντιέγκο.

Στη συνέχεια από τα... βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο Χόρχε Σαμπαόλι: "Είναι προδότης! Όταν κερδίσαμε το Davis Cup το 2016 μου είπε πως θα τιμηθώ στην Σεβίλλη και τώρα που ανέλαβε δεν θέλει καν να μου μιλήσει. Δεν θέλει να πει κουβέντα για ποδόσφαιρο με τον Μαραντόνα.

Ποιος είναι αυτός; Δεν τον θυμάται κανείς για την καριέρα του. Εγώ ήθελα να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, μόνο αυτό".

Μία... ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην κλασική ταινία "Ο Ατσίδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK