Η αδερφή του Ικάρντι παίρνει θέση για το βέτο του Μέσι!

Οι φήμες περί αποκλεισμού του Μάουρο Ικάρντι από την Αργεντινή ελέω... Μέσι οργιάζουν και έτσι η αδερφή του αρχηγού της Ίντερ αποφάσισε να παρέμβει... τηλεοπτικά!

Η αδερφή του Ικάρντι παίρνει θέση για το βέτο του Μέσι!

Είναι ο Λιονέλ Μέσι υπεύθυνος για το γεγονός πως ο Μάουρο Ικάρντι έχει μόνο μία κλήση στην εθνική Αργεντινής (και αυτή το 2013), "τιμωρώντας" με αυτό τον τρόπο τον αρχηγό της Ίντερ για τη σχέση του με την πρώην σύντροφο του Μάξι Λόπες, Γουάντα Νάρα;

Η αδερφή του Ικάρντι παίρνει θέση για το βέτο του Μέσι!

Αυτό το σενάριο κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα μέσω αποκάλυψης που έκανε τηλεοπτικός σταθμός της Αργεντινής και έκτοτε τα social media έχουν "πάρει φωτιά", με τις εικασίες να είναι αμέτρητες και τους εμπλεκόμενους στην όλη υπόθεση να... σιωπούν.

Όλα αυτά μέχρι να αποφασίσει να παρέμβει η αδερφή του Μάουρο Ικάρντι, Ιβάνα, η οποία σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή "Desayuno Americano", ναι μεν εξέφρασε την άποψη πως ο Αργεντίνος φορ δεν καλείται στην "αλμπισελέστε" για λόγους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα "εξαίρεσε" τον Μέσι από τον πόλεμο εις βάρος του.

Η αδερφή του Ικάρντι παίρνει θέση για το βέτο του Μέσι!

"Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το ποδόσφαιρο όμως δεν έχει σχέση ο Μέσι. Ο αδερφός μου και ο Μέσι ήταν πάντα φίλοι. Ήταν μάλιστα ο Μέσι που τον υποδέχτηκε όταν έφτασε ο Μάουρο στην Βαρκελώνη (σ.σ. από το 2008 ως το 2011 έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα). Ο αδερφός μου ήταν ένας τύπος λίγο μοναχικός αλλά με τον Μέσι πήγαιναν και έτρωγαν μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη: Βέτο Μέσι για να μην παίζει στην εθνική ο Ικάρντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK