Η πρόκληση της χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα!

Σκόραρε, προκάλεσε, προπηλακίστηκε, αποβλήθηκε! Ο Τεόφιλο Γκουτιέρες έκανε άνω-κάτω το "Bombonera" όντας πρωταγωνιστής σε ένα πεντάλεπτο... τρόμου εντός γηπέδου (video)!

Η πρόκληση της χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα!

Το να σκοράρεις ως αντίπαλος της Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο σπίτι της, στο θρυλικό "Bombonera", αποτελεί τίτλο τιμής που μπαίνει σίγουρα στο βιογραφικό σου. Όταν όμως το κάνεις και πανηγυρίζεις για να "βάλεις φωτιά" στην εξέδρα τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να υποστείς και τις συνέπειες, όσο οδυνηρές και αν είναι αυτές...

Ο πρόλογος αυτός έχει να κάνει με τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εντός έδρας αναμέτρηση για την Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ροσάριο Σεντράλ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αργεντινής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπενεντέτο στο 14' όμως τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση και η έκρηξη.

Ο Τεόφιλο Γκουτιέρες έγραψε το 1-1 με πλασέ όμως διάλεξε λάθος τρόπο για να "πικάρει" την Μπόκα: πήγε μπροστά στην κερκίδα που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας και πανηγυρίσε σχηματίζοντας με το χέρι του πάνω στη φανέλα μία διαγώνια γραμμή, θέλοντας να θυμίσει σε όλους το ερυθρόλευκο παρελθόν του ως παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ (έπαιξε στους "εκατομμυριούχους" από το 2013 μέχρι το 2015).

Η πρόκληση της χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα!

Ε, δεν ήθελε και πολύ. Όλοι οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς, μηδενός εξαιρουμένου, τον έβαλαν στο στόχαστρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του, με τους συμπαίκτες του στην Ροσάριο να προσπαθούν να τον προστατέψουν αλλά τον Γκουτιέρες να μην καταφέρνει να αποφύγει αρκετές κλωτσιές (!) από αφιονισμένους παίκτες των γηπεδούχων.

Η πρόκληση της χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα!

Ακολούθησε διακοπή μερικών λεπτών, με τον παίκτη να πηγαίνει στη φυσούνα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, και όταν επέστρεψε είδε τον διαιτητή να τον στέλνει μια και καλή στα αποδυτήρια βγάζοντάς του απευθείας κόκκινη κάρτα, θεωρώντας πως με τη συμπεριφορά του είχε ωθήσει την εξέδρα σε βίαιες συμπεριφορές.

Η πρόκληση της χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα!

Το εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και μετά την αποβολή του (από πλευράς Μπόκα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Σεντουριόν), μιμήθηκε τον πανηγυρισμό, την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια έχοντας αστυνομικούς με πανοπλίες δίπλα του για να τον προστατεύουν από ρίψεις αντικειμένων. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής το πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα είναι της τάξης των 60 δολαρίων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK