"Μην πυροβολείτε, είμαι ο Μπιέλσα!"

Η προσήλωση του Μαρσέλο Μπιέλσα στη δουλειά του είναι τόσο έντονη που κατά καιρούς του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Προβλήματα που σχετίζονται ακόμα και με την ασφάλειά του.

"Μην πυροβολείτε, είμαι ο Μπιέλσα!"

Τα όσα περιγράφει ο παλαίμαχος Αργεντινός τερματοφύλακας Πάμπλο Καβαλάρο σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι είναι αρκούντως χαρακτηριστικά.

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο Μπιέλσα ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Εκείνη την εποχή, κατά την οποία η Αργεντινή σαρωνόταν από την οικονομική κρίση, είχαν αυξηθεί κατακόρυφα οι απαγωγές.

Ο Μπιέλσα βρισκόταν στις εγκαταστάσεις της Εθνικής και όπως το συνήθιζε περπατούσε αργά το βράδυ ακούγοντας CD στο οποίο είχε ηχογραφήσει στοχεία τακτικών που ήθελε να χρησιμοποιήσει.

Οι φρουροί, που τον είδαν από μακριά, δεν τον αναγνώρισαν και έσπευσαν πάνω του για να τον συλλάβουν. Ο ίδιος, ο οποίος δεν είχε ακούσει τίποτα αφού φορούσε ακουστικά, αιφνιδιάστηκε και τα χρειάστηκε: "Είμαι ο Μπιέλσα, μην πυροβολείτε" ούρλιαξε και τουλάχιστον γλίτωσε τα χειρότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK