Μόνο φατσικά μοιάζει με τον Αγουέρο ο αδερφός του. Παικτικά όχι...

Ούτε το όνομα ούτε φυσικά τη χάρη του Κουν Αγουέρο φαίνεται πως πως έχει ο μικρότερος από τ' αδέρφια του, που στη Νιούελς θα ψάξει την ευκαιρία που δεν βρήκε σε τρεις ως ομάδες ως τώρα.

Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Κουν Αγουέρο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Είναι ήδη στα 21 του, ακόμη όμως δεν έχει κάνει το ξεπέταγμά του.

Ο Γκαστόν ντελ Καστίγιο, ο πιο νέος από τους δύο αδερφούς του Κουν Αγουέρο, επιθετικός κι αυτός, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει ότι δεν παίζει μπάλα λόγω του αδερφού του και παλεύει να επιβιώσει σ' έναν πολύ απαιτητικό χώρο.

Η νέα ευκαιρία που θα πάρει θα είναι στην αργεντίνικη Νιούελς.

Είναι η τέταρτη διαφορετική ομάδα που θα δοκιμαστεί επαγγελματικά. Από την Ιντεπεντιέτε πήγε στην Κάντιθ, μήπως και στην Ισπανία βρει το δρόμο του, κι από εκεί στην Άρσεναλ Σαραντί. Πουθενά όμως δεν τον εμπιστεύτηκαν, πουθενά δεν έπαιξε.

Η ομάδα του Ροσάριο τον ξαναβάζει στο χάρτη. Τον απέκτησε απέκτησε ως ελεύθερο με συμβόλαιο ενός έτους και την προοπτική ανανέωσης του χρόνου το καλοκαίρι.

Με τον big brother είναι ίδιοι στο πρόσωπο, αποδεικνύεται όμως ότι ποδοσφαιρικά είναι η μέρα με τη νύχτα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK