Ο Αργεντινός με την απίστευτη προφητεία για το Ρίβερ - Μπόκα

Αλήθεια ή ψέματα; Είναι τόσο απίστευτο το όνειρο-πρόβλεψη ενός φίλου της Ρίβερ Πλέιτ για τον τελικό του Copa Libertadores που δύσκολα πιστεύεις ακόμα και το tweet που έκανε στις 3/11 για το νικητή, τον σκόρερ αλλά κυρίως για το γήπεδο του μεγάλου αγώνα.

River Plate's Gonzalo Martinez, left, celebrates scoring against Boca Juniors' goalkeeper Agustin Rossi during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 14, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
River Plate's Gonzalo Martinez, left, celebrates scoring against Boca Juniors' goalkeeper Agustin Rossi during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 14, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου του 2018: Ο πρώτος τελικός του Copa Libertadores είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ, στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, το ιστορικό Μπομπονέρα. Το μεγαλύτερο παιχνίδι συλλόγων στην ιστορία ταλαιπωρείται από την αρχή και πριν καν ξεκινήσει. Οι ουρανοί ανοίγουν, το γήπεδο και οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες πλημμυρίζουν και η Conmebol αποφασίζει την αναβολή του αγώνα για την Κυριακή (11/11), εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου του 2018: Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει το βράδυ στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά το Μονουμεντάλ δεν υποδέχθηκε ποτέ την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς. Τα ντροπιαστικά επεισόδια με τους οπαδούς των Εκατομμυριούχων να σπάνε στο πούλμαν των Χεινέσες, έκαναν τον γύρο του κόσμου με αποτέλεσμα η Conmebol να αναβάλει για την Κυριακή (25/11) και τον 2ο τελικό που ήταν προγραμματισμένος να γίνει Σάββατο. Εν τέλει, το παιχνίδι δεν έγινε ούτε την επόμενη μέρα και μάλιστα δεν θα γίνει καν σε αργεντίνικο έδαφος, καθώς η Conmebol αποφάσισε να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο 'σπίτι' της Ρεάλ Μαδρίτης, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου του 2018: Η εισαγωγή με όσα έχουν γίνει και φυσικά οι ημερομηνίες είναι απαραίτητες για να πάμε στο σημερινό μας θέμα. Μία εβδομάδα, λοιπόν, πριν αναβληθεί το πρώτο παιχνίδι του Copa Libertadores εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, ένα φίλος της Ρίβερ Πλέιτ γράφει στο twitter του για το όνειρο που είδε: " Ονειρεύτηκα πως παίζαμε στο μεγάλο τελικό και κερδίζαμε με 1-0 με τον Πίτι Μαρτίνεζ να είναι ο σκόρερ, αλλά το γήπεδο δεν ήταν ούτε το Μπομπονέρα, ούτε το Μονουμεντάλ, αλά το Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Σίγουρα όταν εκείνο το Σάββατο, στις αρχές του μήνα, πολύ πριν τον πρώτο τελικό του Μπομπονέρα, όταν έγινε το συγκεκριμένο Tweet, λίγοι θα ασχολήθηκαν με το όνειρο του @tobipailos17, όπως είναι το όνομά του στο Twitter.

Μετά όμως και την επίσημη απόφαση της Conmebol να γίνει ο δεύτερος τελικός στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Juanfer έγινε διάσημος ως ο ποδοσφαιρικός Νοστράδαμος του Super Classico και πρώτο θέμα στην Ole. Αν μάλιστα η Ρίβερ Πλέιτ ανοίξει το σκορ με γκολ του Πίτι, η τρελή πρόβλεψη θα έχει ολοκληρωθεί.

Υπομονή μέχρι την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου.

(AP Photo/Natacha Pisarenko)

News 24/7

24MEDIA NETWORK