Ο συνταξιούχος Βερόν σκοράρει ακόμα!

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη δράση ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν αποφάσισε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για ένα και μόνο ματς. Και έκανε καλά καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (video).

Ο συνταξιούχος Βερόν σκοράρει ακόμα!

Κρέμασε προ διετίας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αυτή τη στιγμή είναι ο πρόεδρος της αγαπημένης του Εστουντιάντες (ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του), όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν να... τολμήσει και να ξαναπατήσει τα γήπεδα φορώντας φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτό το έκανε για χάρη τη Estrella de Berisso, ομάδα που αγωνίζεται στην Lega Platense (ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το Μπουένος Άιρες), με τον άλλοτε άσο των Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο απέναντι στην San Lorenzo de Villa Castells πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ποιός ξέρει; Ίσως μετά από αυτή την εμφάνιση που συνοδεύτηκε με γκολ, ο 41χρονος πρώην διεθνής άσος της εθνικής Αργεντινή επιστρέψει για μερικές ακόμα "guest" εμφανίσεις πάνω στο χορτάρι προς τέρψη των οπαδών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK