Σάλος με το ΡΙΒΕΡ-μπόκα

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς ενόψει του superclasico, καθώς το όνομα της πρώτης αναγράφεται με κεφαλαία και της δεύτερης με πεζά στα εισιτήρια.

Σάλος με το ΡΙΒΕΡ-μπόκα

ΡΙΒΕΡ-μπόκα. Αυτό αποφάσισε να αναγράφουν τα εισιτήρια του superclasico του Μονουμεντάλ, η διοίκηση των "μιγιονάριος", προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις από την αντίστοιχη των "χενέισες".

Μετά το σάλο που προκάλεσε η κίνηση της Ρίβερ Πλέιτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι "μιγιονάριος" έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

"H Ρίβερ Πλέιτ χαρακτηρίζει ως ατυχές το γεγονός που αναφέρεται στην εντύπωση ενός ορισμένου αριθμού των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα παίξει εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores Bridgestone. Σε αυτά, το όνομα της φιλοξενούμενης ομάδας αναγράφεται με πεζά. Αυτά τα εισιτήρια δεν θεωρούνται έγκυρα, και καλούνται οι κάτοχοί τους να τα αντικαταστήσουν. Γίνεται, παράλληλα, έρευνα για την εύρεση των υπευθύνων", αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται στις 8 Μαΐου την Μπόκα Τζούνιορς για το Copa Libertadores, ωστόσο οι δύο ομάδες παίζουν και τέσσερις ημέρες νωρίτερα, την Κυριακή το βράδυ για το πρωτάθλημα Αργεντινής, στο "Μπομπονέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK