Γκολ αξίας... 2.460.000 από τον Νάτσο Σκόκο!

Μπορεί η Ρίβερ Πλέιτ στο πρωτάθλημα να... παραπαίει (18η) όμως κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς ο Νάτσο Σκόκο... αναστήθηκε και πέτυχε ένα γκολ αξίας... 2.460.000, χαρίζοντας παράλληλα το Supercopa (VIDEOS)!

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
scocco AP IMAGES

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Αργεντινής η Μπόκα Τζούνιορς, στην... 18η θέση η μισητή αντίπαλος Ρίβερ Πλέιτ. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με ντέρμπι, οι φόρμα πάει... περίπατο, αφού μιλάει η ψυχή. Και η αλήθεια είναι πως οι "εκατομμυριούχοι" έδειξαν μπόλικη.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Supercopa, με την Μπόκα να έχει την κατοχή (66%), τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως να δέχεται γκολ μόλις στο 18ο λεπτό από την άσπρη βούλα!

Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε την ομάδα του Μπάρος που είδε μάλιστα το δεύτερο μέρος να ξεκινά με καθυστέρηση, λόγω ενός προβλήματος στην ενδοσυνεννόηση του διαιτητή Λουστάου!

Η Ρίβερ έπαιξε έξυπνα στην κόντρα και στο 70ο λεπτό ο Νάτσο Σκόκο, δυο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, σφράγισε την... κούπα με καταπληκτικό τελείωμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της Ρίβερ κέρδισαν και βραβείο αξίας 4.920.000 πέσος από τον χορηγό του τουρνουά Burger King. Λέτε να τα έφαγαν όλα σε μπέργκερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK