"Ο Σκόκο θα παίζει στη Ρίβερ"

Ο Ρικάρντο Ντάσο, πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ρίβερ Πλέιτ, "ανέβασε" στα social media ότι ο Αργεντινός μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στους "εκατομμυριούχους". Πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

"Ο Σκόκο θα παίζει στη Ρίβερ"

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες,οι πληροφορίες, τα ποσταρίσματα και τα "τιτιβίσματα" στην Αργεντινή, πως το... φλερτ του Νάτσο Σκόκο με την Ρίβερ Πλέιτ οδεύει σε "γάμο". Κάτι μάλιστα που πιθανότατα να ανακοινωθεί μετά το ματς της Νιούελς κόντρα στη Γοδόι Κρούζ.

Το "τελευταίο" κτύπημα για τα ... όνειρα των φίλων της Ένωσης που προσδοκούσαν στην επιστροφή του "υδραυλικού" στην ομάδα τους ήρθε από γνωστό δημοσιογράφο της Αργεντινής και πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της Ριβερ Πλέιτ. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Ντάσο, ο οποίος "τιτίβισε" στο διαδίκτυο ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα πάει να παίξει στην Ρίβερ ΠΛέιτ!

Όλες τις προηγούμενες οι μέρες, οι "εκατομμυριούχοι" φάνταζαν ως η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στον Σκόκο και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία έχει "κλειδώσει" και ο 32χρονος άσος θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στην πατρίδα του και όχι στην Ελλάδα.Άλλωστε οι "εκατομμυριούχοι" εμφανίζονται πρόθυμοι να καλύψουν τα χρέη της Νιούελς τόσο απέναντι στον Σκόκο (περίπου 1 μύριο), όσο και στην πρώην ομάδα του, την Σάντερλαντ (περίπου 1,8 εκ. δολάρια)

News 24/7

24MEDIA NETWORK