Σοκ με Αγκουέρο, λιποθύμησε στα αποδυτήρια!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι παίκτες και ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, αφού ο Σέρχιο Αγκουέρο λιποθύμησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Νιγηρία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Argentina's Angel Di Maria, left, hugs , Sergio Aguero, as Aguero scored the team's second goal during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Sergio Aguero Di maria AP IMAGES

Η Αργεντινή υπέστη την πιο βαριά ήττα της από το 2011 με 4-2 από την Νιγηρία. Για το γεγονός ίσως να υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με τα όσα βίωσαν οι παίκτες της "Αλμπισελέστε" κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ της Αργεντινής.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, που παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο ματς, έχασε τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης (Κράσνονταρ). Αμέσως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

Ευτυχώς ο 29χρονος άσος της Σίτι ανέκτησε την επαφή του με το περιβάλλον με τους γιατρούς της Αργεντινής να βρίσκονται στο πλευρό του.

AP Photo/Sergey Pivovarov

News 24/7

24MEDIA NETWORK