Συναγερμός για βόμβα στα γήπεδα των Μπόκα και Ρίβερ!

Στιγμές έντασης έζησαν οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ καθώς η αστυνομία ειδοποιήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα γήπεδά τους.

Συναγερμός για βόμβα σε Bombonera και Monumental! Όπως αποκάλυψε η αργεντίνικη εφημερίδα "Olé", στα δύο στάδια (έδρες των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ αντίστοιχα) εκτυλίχθησαν στιγμές έντασης και αγωνίας όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία ειδοποιήθηκε μέσω ανώνυμου τηλεφωνήματος για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών μέσα σε αυτά.

 

Όπως ανέφερε το έγκυρο μέσο, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την πλευρά της αστυνομίας και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκκενώθηκαν τα δύο γήπεδα χάρη σε συντονισμένες ενέργειες, χωρίς ευτυχώς να βρεθούν τα "επικίνδυνα" πακέτα για τα οποία είχαν ενημερωθεί.

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν βρίσκονταν πάντως στο Bombonera και στο Monumental τη στιγμή που εκτοξεύτηκε η τηλεφωνική απειλή αφού οι δύο ομάδες καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονταν αμφότεροι στην Ezeiza, η Ρίβερ στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και η Μπόκα σε εκείνο της Afa.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...