Το φοβερό τρικ της Μπόκα στο "unfair" της Ρίβερ Πλέιτ

Στα αποδυτήρια του "Momunental" η ζέστη είχε χτυπήσει κόκκινο λόγω aircondion που... δεν λειτουργούσε όμως οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς βρήκαν τη λύση (photo).

Aυτό θα πει ευρηματικότητα και φαντασία. Με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς κελσίου και το aircondition στα αποδυτήριά να έχει χαλάσει, το δωμάτιο που θα φιλοξενούσε τους παίκτες της Μπόκα για το ντέρμπι με την Ρίβερ Πλέιτ κινδύνευε να εξελιχτεί σε εφιάλτη αλλα οι διοικούντες του συλλόγου σκαρφίστηκαν τη λύση.

 

Έστειλαν κάποιους ανθρώπους στο ξενοδοχείο "Madero" στο οποίο διέμενε η αποστολή της "Xeneize" πριν το Superclasico και πήρε δύο ανεμιστήρες, τους οποίους και κουβάλησε στα αποδυτήρια του "Monumental" προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

 

Οι εκπλήξεις πάντως από πλευράς των γηπεδούχων δεν είχαν τελειώσει αφού παρά την ύπαρξη των ανεμιστήρων το πρόβλημα με τη ζέστη δεν λύθηκε ποτέ αφού έπαψε να λειτουργεί το ηλεκτρικό ρεύμα στα αποδυτήρια της Μπόκα.

Ε, μετά  από όλα αυτά μην απορεί κανείς γιατί εμφανίστηκαν αφιονισμένοι στο ντέρμπι και επιβλήθηκαν 4-2 των μεγάλων αντιπάλων τους... Όχι, δεν γνωρίζουμε αν έκαναν μπάνιο με ζεστό νερό στο φινάλε του ματς ή βολεύτηκαν με παγωμένο...

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κήδεψε" τη Ρίβερ με απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τέβες  

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.