Ποιός Τέβες,μόνο Ιντέγε!

Στην μεσημεριανή κόντρα Ιντέγε - Τέβες επικράτησε ο πρώην φορ του ΟΣΦΠ, που με 2 προσωπικά γκολ οδήγησε την Τιαντζίν Τέντα σε νίκη με ανατροπή (2-1), κόντρα στην ακριβοπληρωμένη ομάδα του Γκους Πογέτ και του Αργεντινού σούπερ σταρ .VIDEO.

Ποιός Τέβες,μόνο Ιντέγε!

Τι κι αν η ομάδα του κατέβηκε με υπηρεσιακό κόουτς (τον βοηθό του Πορτογάλου Πατσέκο που απολύθηκε), προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και έπαιζε με την ακριβοπληρωμένη Σανγκάι Σενχούα των Πογέτ, Τέβες, Ζιοβάνι Μορένο, Μάρτιν.

Ο Μπράουν Ιντέγε με δύο γκολ (έφτασε έτσι τα 4 σε 11 ματς στο κινέζικο πρωτάθλημα), ένα σε κάθε ημίχρονο, στο 36΄και με το νικητήριο στο 89΄, οδήγησε την Τιαντζίν Τέντα σε μια μεγάλη επιτυχία

Μάλιστα το πρώτο γκολ του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού θύμισε... Μπαρτσελόνα στα καλά της αφού οι παίκτες της Τέντα "έκρυψαν" τη μπάλα με συνεχόμενες πάσες, ώσπου αυτή έφτασε στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή. Ο Νιγηριανός φορ με μια ντρίμπλα 'άδειασε" τον αντίπαλο αμυντικό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο πρώτο μέρος (11ο λεπτό), ο συμπατριώτης του, Ομπαφέμι Μάρτινς, είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Σανγκάης.

Δείτε το γκολ του Ιντέγε:

News 24/7

24MEDIA NETWORK