Στον "αέρα" ο Πογέτ μετά από ένα μόνο παιχνίδι!

Ένα ματς στον πάγκο της Σανγκάη Σενχούα ήταν αρκετό προκειμένου ο Γκουστάβο Πογέτ να τεθεί υπό αμφισβήτηση, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, από το ασιατικό Champions League.

Στον "αέρα" ο Πογέτ μετά από ένα μόνο παιχνίδι!

Πέρυσι (τέτοια εποχή) στην ΑΕΚ "έτρεχε" ένα απίστευτο νικηφόρο σερί με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της και άπαντες... έσταζαν μέλι μιλώντας γι΄αυτόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Φέτος όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά γι αυτόν. Βλέπετε η ήττα της Σανγκάη Σενχούα από την Μπρίσμπαν Ρόαρ (ήττα με 2-0), για τα προκριματικά του ασιατικού Champions League, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας που πληρώνει το ακριβότερο συμβόλαιο στον κόσμο, για λογαριασμό του Κάρλος Τέβες.

Στον "αέρα" ο Πογέτ μετά από ένα μόνο παιχνίδι!

Όπως αναφέρεται σε κινεζικά ΜΜΕ, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Σανγκάη Σενχούα για το πατατράκ που υπέστη η ομάδα με το... καλημέρα στις εφετινές υποχρεώσεις της. Κανείς δεν περίμενε να μείνει εκτός ομίλων του Champions League, καθώς η παρουσία και μόνο του Τέβες στο ρόστερ, δημιουργούσε τεράστιες προσδοκίες.

Στον "αέρα" ο Πογέτ μετά από ένα μόνο παιχνίδι!

Πλην της διοίκησης, που χάνει αρκετό ρευστό από τα ταμεία του συλλόγου σε μια χρονιά με τόσο μεγάλο άνοιγμα στο μπάτζετ, απογοήτευση επικρατεί και στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι περίμεναν πορεία στην κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ασίας και αντ' αυτού, έμειναν από ένα και μόνο ματς εκτός στόχων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK